Bine Volčič o tem, ali bo njegov posel preživel

Foto: Robi Rep
Foto: Robi Rep
Korona kriza je izziv tudi za našega znanega televizijskega chefa …
Oglej si celoten članek

Chef Bine Volčič, ki je z šovoma Gostilna išče šefa in MasterChef stalnica televizijskih ekranov, je tudi sam lastnik gostilne oziroma butičnega bistroja Monstera, ki mu kljub priljubljenosti korona kriza ne prizanaša. A Bine je iznajdliv, tako v kuhinji kot pri poslih … 

"Dobro smo se znašli in smo zadovoljni. Ponujamo vikend pakete, to je večerja za 2 do 4 osebe, ki si jo stranke doma do konca pripravijo po naših navodilih oziroma pogrejejo. Glavno jed in toplo predjed dokončaš sam. To ponudbo imamo čez cel teden, a največ jo naročajo ob vikendih. Poleg tega se lahko pri nas obroke naroči tudi preko Ehrane in Wolta, tako da delamo še naprej," pravi Bine, ki pa je ob začetku prvega vala vseeno bil primoran tudi odpuščati: "To so zoprne in težke stvari, sploh, ker nam nikoli ni bilo treba odpuščati. Ravno nasprotno, ljudi smo vedno rabili, a žal smo bili sedaj v to prisiljeni."

Bine pa glavni chef ni le v svoji Monsteri, temveč tudi doma. "Doma sem učitelj, pa tudi glavni kuhar. Dobro nam gre. V prvem valu smo imeli nekaj težav, sedaj pa sta otroka (8 in 10 let, op. a.) super, samostojna in  zagotovo je plus te situacije, da sta se naučila sama skrbeti za šolo," pravi Bine, ki tudi sam večinoma dela od doma, v Ljubljano gre le, kadar ga njegovi zaposleni potrebujejo. Čas, ki mu ostane, pa posveča peki, za katero prej ni imel veliko časa. Predvsem se trenutno posveča sladicam iz kvašenega testa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 12:39 13. December 2020.

    On se nima česa bati, POPtv ga je vzel pod okrilje, ob tem, da ta komercialni medij protizakonito zaračunava prispevek …

  • 08:47 13. December 2020.

    Ta se je tudi zasedlal na TV in pobira denar. Še niti enkrat nisem videl, da bi on kaj skuhal. …

  • 08:20 13. December 2020.

    Kuhar Bine! Kakšno šolo rabiš, da postaneš kuhar? Ali je kak tečaj dovolj? Bodi pošten in na hitro odgovori: koliko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.