Bine Volčič se je od njega poslovil, zdaj dela tukaj

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Miha je dal Žanu priložnost.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Miha Hauptman Žan Tominšek je eden mlajših tekmovalcev oddaje Gostilna išče šova. Nekaj mesecev po končanem šovu mu je priložnost v svoji restavraciji dal prav Bine Volčič. A se je njuno sodelovanje dokaj hitro zaključilo. "Po pogovoru sva se strinjala, da je morda še malo premalo izkušen in da je bistro zanj malo preveč zahteven," je takrat Bine povedal za naš medij.

A očitno se je nad mladim kuharjem navdušil še en znan obraz z malih ekranov. Miha Hauptman, tekmovalec prve sezone Masterchefa, je pred kratkim odprl svojo restavracijo. Miha je v svoj bistro povabil Salome, ki velja za eno bolj priljubljenih tekmovalk letošnje sezone Masterchef, in Žana Tominška.

"Z Žanom sem zelo zadovoljen. Super je! Vidi se, da je zagnan in da ima željo delati. V samo enem tednu je usvojil vse jedi, ki jih ponujamo v bistroju Mihachef," je za Žurnal24 povedal Miha in dodal, da Žana ne bo kar tako spustil z rok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.