Bitenc se je spravil nad hostesino zadnjico

Foto: mediaspeed Demeter Bitenc Foto: mediaspeed Demeter Bitenc Foto: mediaspeed Demeter Bitenc
Igralec se na Maxijevem praznovanju ni mogel upreti vražji hostesi oziroma njenemu repku, ki ga je imela pripetega na zadnjici.
Oglej si celoten članek

Na nedavnem praznovanju 40. obletnice delovanja ljubljanske blagovnice Maxi se je mudil tudi igralec Demeter Bitenc, ki bo naslednje leto praznoval 90 let. Šaljivi igralec si je tam privoščil zabavo z mikavno hosteso oziroma – bolje rečeno – z repkom, pripetim na njeno zadnjico, ki se mu ni mogel upreti. Bitenc ga je namreč zagrabil ter povlekel, a ga (na srečo) ni odtrgal.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:55 10. Oktober 2011.

    Celo življenje je užitkaril in sedaj že celo večnost bremeni z nemajhno pokojnino SPIZ, naj že odneha klovn!

  • 14:59 7. Oktober 2011.

    Ali so to pedofilska nagnjenja?

  • 09:41 7. Oktober 2011.

    Šovinistična budala, ki misli da je smešen...DD

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.