Bitka dekoltejev letos še bolj ostra

Foto: Planet TV Jasna, Špela, Denis Foto: Planet TV jasna kuljaj Foto: Planet TV Jasna, Špela, Denis Foto: Planet TV Jasna, Špela, Denis
Nocoj boste lahko preverili, katera ima bolj bujen dekolte?
Oglej si celoten članek

Na Planet TV se nocoj začenja oddaja Brez cenzure, v kateri bo premierno nastopila Špela Grošelj, ki v oddajo paše kot “ata na mamo”, vsaj kar se njenega oprsja tiče.

Omenjena oddaja namreč ne slovi le po ostrih komentarjih, ampak tudi po lepih dekoltejih. Teh bo letos menda še več kot lani …Pustimo se presenetiti!

Je pa komentatorska trojica – Jasna Kuljaj, Denis Toplak in Špela – pred kratkim obiskala hišo, v kateri bivajo tekmovalci Bilo je nekoč. Čeprav živijo slabše, kot so živeli kandidati Kmetije, komentatorji Brez cenzura menijo, da ni tako hudo. Špela je bila navdušena nad kuhinjo, Jasna pa nad kopalnico, ki se ji po besedah našega vira zdi nadvse romantična. Trikrat lahko ugibate, v kateri sobi se je najbolj domače počutil Denis …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.