Bitka parov: Lahko bi dobila najvišjo nagrado doslej, a je ne bosta!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Danes se nam obeta finale trenutno najbolj zaljubljenega resničnostnega šova pri nas.
Oglej si celoten članek

V finalno oddajo Bita parov so vstopili trije pari. Lia in Aljoša, Nika in Aleš ter Tihomir in Bojana, hkrati pa so se na koncu predzadnje oddaje v vilo vrnili tudi vsi izločeni tekmovalci, katerih naloga bo, da izberejo, kdo gre v finale in kdo domov. "To je najtežja naloga v mojem življenju," so komentirali nekateri, ki so s solzami v očeh sporočili svojo odločitev.

Osem parov, ki se je v začetku pomladi podalo v največjo ljubezensko bitko te pomladi – Bitko parov, se je soočilo z zabavnimi in napornimi igrami. Kuhali so obrnjeni z glavo navzdol, moški so se vrteli na kolesu, ki jih je namakalo v hladen bazen, okusili so elektrošok, skakali s padalom in ženske so se soočile s kačami.

Pred začetkom šova je Pop TV obljubljal, da bo finančna nagrada lahko ena najvišjih doslej, a kje se je zalomilo? Ne, televiziji ni zmanjkalo denarja, pač pa so krivi pari, ki so na začetku vlagali precej nizke stave, tako da so do finala prilezli le z okoli 50 tisočaki, čeprav bi jih v šestih tednih lahko zaslužili 132.

Tako je!  Če bi eden izmed parov v vsak izziv vložil maksimalno možno vsoto in zmagoval do konca, bi si v vsaki oddaji lahko prislužil 22.500 evrov in jih v šestih oddajah tako zbrala 135 tisoč. Da pa bi najvišjo nagrado odnesla domov, bi seveda mogla zmagati tudi v finalu. Tako pa je najboljši par, Aljoša in Lia,  zaslužil (le) dobrih 50 tisočakov. Ali bodo njuni, pa bo znano danes zvečer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.