Bitka parov: To bosta naredila z denarjem

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Tihomir in Bojana sta postala zmagovalca prve sezone Bitke parov, nam pa izdala, kaj bosta naredila z dobrimi 48 tisočaki …
Oglej si celoten članek

V bistvu 48.200 minus davščine. "Zaenkrat še nič, denar bova shranila in kasneje vzela kredit za stanovanje ali hišo," nam je izdala Bojana, ki bi, če bi s svojim Tihomirjem stavila bolj pogumno, domov lahko odnesla veliko več, in sicer 135 tisočakov, a simpatična temnolaska pravi, da ne bi spremenila čisto nič, saj ju je prav ta pot pripeljala do zmage.

Pravi, da si bo od vsega najbolj zapomnila neprespane noči in prijatelje. "Dolgo v noč smo snemali in dajali izjave, tako da si bom najbolj zapomnila neprespane noči," je razkrila in povedala, da sta se v šovu najtežje spopadala z odsotnostjo od doma, saj sta močno pogrešala otroka, čeprav sta jih vsak dan slišala. "Slišali smo se vsak dan, vendar je najmlajši star štiri leta in ni ravno kazal interesa za pogovore. Ko sva prišla domov, pa je bila zgodba obratna, zasul naju je z objemi,"  je še povedala Bojana, ki je brez otrok v šovu morala zdržati kar 28 dni.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.