Bitka se je začela

Foto: Žurnal24 Lanska finalistka Sanja Poljšak s svojima učenkama Urško in Majo, ki sta čakali Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Slovenija ima talent. Na enajstih predizborih do konca februarja PopTV išče nove obetavne glasbene, plesne in druge zvezde.
Oglej si celoten članek

"Začelo se je zelo živahno. Že v jutranjih urah je bila gneča pri vpisu, saj smo za Celje prejeli 240 prijav. Potencialne nove talente pa sta prišli pozdravit tudi lanska zmagovalka Lina Kuduzovič in Sanja Poljšak, ki pa je s seboj že pripeljala svoje učenke," nam pove Katja Kovačič iz Pop TV, ki je koordinirala prvi predizbor v drugi sezoni lova na talente.

Obisk lanskih finalistk
Mala Lina se je veselo pogovarjala s tekmovalci in se preizkusila tudi v vlogi novinarke, saj je z mikrofonom v roki kar sama spraševala tekmovalce o njihovih talentih. "Seveda nekateri nervoze niso mogli skriti, kljub vsemu pa smo že na prvem predizboru videli veliko zanimivih talentov," še pove Kovačičeva. Na svoj nastop so nestrpno čakale tudi tri učenke, ki jih petja v svoji glasbeni šoli uči lanska finalistka Sanja Poljšak. "Leto je zame čisto prehitro minilo, sicer pa sem sama uresničila svoje sanje, saj zdaj počnem to, kar sem si vselej želela," nam pove Poljšakova. In doda, da je v »ogenj« poslala tri učenke in bila sama bolj vznemirjena kot one. "Čisto drugače je, če na oder prvič stopiš pri 30 kot pa pri osmih ali devetih letih," prizna Poljšakova. In kakšne napotke je dajala svojim učenkam tik pred nastopom? "Da je najbolj pomembno, da se, ko si pred žirijo, počutiš super," nam zaupa devetletna Maja Šelih iz Celja. 

Bobni, ogenj in slovenski Argentinec

Foto: Žurnal24

Na svoj nastop sta nestrpno čakala tudi Urban Kalšek iz Celja in Sebastijan Geršak z Trbovelj, ki sta imela prav posebno točko, saj sta medtem, ko sta bobnala, mimogrede, Urban bobne tudi sam izdeluje, tudi bruhala ogenj. Gasilni aparati so bili v pripravljenosti, a jih menda ni bilo treba uporabiti. Izstopal je tudi Argentinec Federico Grbec, ki pa že sedem let živi v Sloveniji, konkretno v Šmarju pri Jelšah in je prevzel tudi ženin priimek. In s čim je očaral žirijo? "Ne vem, če sem jo očaral, saj mi skladba Oliverja Dragojeviča ni šla najbolje iz grla, boljša je bila španska skladba, ker mi je jezik bolj domač," nam je priznal po nastopu. "Za vsakršne ocene je še prezgodaj," je priznal Igor Bratož, eden od članov žirije, ki smo ga pobarali, če ga je že kdo očaral. In dodal, da so ga lani najbolj očarali Mariborčani. "Prevladujejo seveda pevci oziroma ženske predstavnice, sledijo plesalci, imamo pa tudi nekaj talentov, ki jih lani nismo videli, kar se reality showa tiče. Menim, da se nam obeta še ena dobra sezona," pa nam zaupa kreativna producentka Helena Žagar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.