Bivša Lohanove se je poškodovala

Foto: Žurnal24 Poleg objavljene slike je sporočila: "Nosite čelade, otroci." (Foto: Twitter)
Samantha Ronson, nekdanja partnerica Lindsay Lohan, je morala po padcu s kolesa v bolnišnico na šivanje, prislužila pa si je tudi kar nekaj modric.
Oglej si celoten članek

Nekdanja punca Lindsay Lohan, DJ-ka Samantha Ronson, je konec tedna padla s kolesa, ko se je poskušala izogniti avtomobilu, ter se poškodovala. V bolnišnici je nato dobila devet šivov na obrvi, zanikala pa je, da bi bila pijana.

 

Svojim zaskrbljenim oboževalcem je na Twitterju pozneje sporočila, da se po nesreči počuti v redu, le da je malo grša kot sicer, kar je ponazorila z objavo slike po nesreči. Poleg je še zapisala: "Naj vam bo to lekcija: Če imate vozniško dovoljenje, se vam verjetno ni treba voziti na BMX-kolesu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.