Bivša punca v zvezi s princem Harryjem trpela

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Zdi se, kot bi bilo Cressidi Bonas močno žal, da se je zapletla s princem Harryjem.
Oglej si celoten članek

27-letnica je bila s princem Harryjem dve leti v zvezi. Cressida pravi, da ji z modrokrvnežem ni bilo lahko, saj je bila ves čas na očeh javnosti. To je potrdila tudi prijateljica njene družine, ki je povedala, da je morala lepotička vsakič, ko je stopila pred vrata, poslušati kritike.

Zvezo je zato leta 2014 končala, kljub temu Harryjeva senca še vedno visi nad njo, saj ljudje v njej še vedno vidijo le prinčevo bivšo in ne obetavne igralke. "Jezi me, saj se zelo trudim. Želela bi si, da bi moj nastop v predstavi The Great Gatsby videlo več ljudi,“ pravi Bonasova. Letos jo bomo lahko videli v filmu Tulip Fever, svetlolaska pa načrtuje tudi linijo oblačil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.