Bivša žena zahteva Douglasov denar

Foto: Žurnal24 Diandra od denarja ne bo dvignila rok. (Foto: Reuters)
Bivša žena Michaela Douglasa od igralca zahteva polovico denarja, ki ga je zaslužil s svojim zadnjim filmom Wall Street: Money Never Sleeps.
Oglej si celoten članek

Diandra Luker je ob ločitvi od Douglasa leta 2000 prejela kar 45 milijonov dolarjev, kar pa ji deset let kasneje ni več dovolj. Zdaj ga toži za še več zelencev, saj misli, da ima pravico do polovice zaslužka Michaelovega zadnjega filma.

 

Premišljena poteza

Razlog za Diandrino tožbo tiči v tem, da je film Wall Street: Money Never Sleeps nekakšno nadaljevanje originalnega filma Wall Street, ki ga je 65-letni igralec posnel leta 1987, ko sta bila še poročena.

 

Diandrina odvetnica svojo stranko brani z besedami, da gre za istega igralca in isti film, le leto nastanka je drugačno. Douglasova zastopnica pa zatrjuje, da gre za filma, ki sta medsebojno povezana, a kljub temu različna projekta.

 

Douglas je nad potezo nekdanje žene seveda zgrožen in besen, saj ne želi, da mu "visi za vratom celo življenje".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.