Bivši Alenke Gotar išče ljubezen v šovu

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Nekdanji izbranec naše operne pevke Alenke Gotar se bo za ljubezen potegoval v novem resničnostnem šovu.
Oglej si celoten članek

Eden izmed kandidatov, ki bodo iskali ljubezen v resničnostnem šovu Zmenek na slepo, je Jure Stopar, ki je javnosti bolj poznan kot hokejist in nekdanji zaročenec operne pevke Alenke Gotar. O njem se po razhodu s priljubljeno pevko ni več toliko pisalo, zdaj pa smo ga opazili v napovedniku nove resničnostne oddaje.

Očitno se je Jure odločil, da bo poskusil ljubezen svojega življenja najti v resničnostni oddaji. "V ljubezni sem bil zelo razočaran, tako da sem bil kar dolgo samski," je v opisu povedal Jure.

Za komentar smo poklicali tudi Alenko in jo povprašali, kaj meni o Juretovem nastopu v šovu, a nam kaj dosti ni želela izdati. "To je njegova stvar, jaz s tem nimam nič. Mu pa želim res vse dobro, ker je krasen fant," je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.