Bivši barovec trepetal za družinsko članico

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Nejc Rek, nekdanji barovec, je bl te dni v strahu za drružinsko članico in najboljšo prijateljico, psičko Lano.
Oglej si celoten članek

Foto: Osebni arhiv Nejc Rek "Pri nas doma velja, da na vse živali pri hiši gledamo kot na družinske člane. Tako je tudi z našo psičko aljaško malamutko, ki sliši na ime Lana. Pred kratkim je imela zapleteno operacijo, saj si je na zadnji tački pretrgala križne kolenske vezi," nam je zaupal Nejc, ki je s težkim srcem prenašal trpljenje svoje najboljše pasje prijateljice.

"Za operacijo smo odšteli precejšnjo vsoto, da bi jo le rešili, saj nismo eni izmed tistih, ki bi takoj dvignili roke in jo dali evtanazirati. Prvi dan je samo jokala, cvilila in tulila od bolečin, morala je nositi ovratnik, ki ji je preprečeval grizenje in lizanje, vendar jo je zelo zelo motil. Prav tako ji je šla na živce obveza na nogi, saj jo je ovirala pri gibanju. Kar srce se mi je trgalo in šlo mi je na jok, saj zaradi bolečin, kar ni in ni nehala cviliti in jokati. Vse skupaj je bilo težko in mučno, vendar smo sedaj srečni, da je iz najhujšega ven, saj že veselo hodi naokoli ter maha z repom," je povedal Nejc, ki pravi, da bo okrevanje sicer trajalo še nekaj mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.