Bivši bigbrotherjevec se je poročil

Foto: Žurnal24 Miha Pečovnik Foto: Žurnal24 Miha Pečovnik Foto: Žurnal24 Miha Pečovnik Foto: Žurnal24 Miha Pečovnik Foto: Žurnal24 Miha Pečovnik Foto: Žurnal24 Miha Pečovnik Foto: Žurnal24 Miha Pečovnik
Miha Pečovnik, drugouvrščeni kandidat šova Big Brother, ki ga slovenska javnost pozna predvsem po "davljenju purana" in njegovi sloviti mali črni knjižici, je ta teden skočil v zakonski jarem.
Oglej si celoten članek

Čeprav so ljudje okoli njega že navajeni, da je poln presenečenj, sta z izbranko Ivano s poroko kar presenetila. "Če čutiš, da si našel pravo ljubezen, nimaš kaj oklevati. Zato sva se z Ivano tudi tako hitro odločila za poroko," je ponosen Miha, ki že dela na tem, da bo kmalu postal očka.

 

Utrinke s poroke si oglejte v zavihku Galerija.

Poroka je bila v intimnem krogu najdražjih ljudi, zakonca pa sta se drug drugemu zaobljubila na celjskem matičnem uradu. Žur se je nadaljeval v stolpu hotela Evrope, kjer sta mladoporočenca preživela tudi svojo prvo poročno noč.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.