Bivši Iris Mulej spet samski

Foto: Facebook Črt Slavec
Foto: Facebook Črt Slavec
Črt Slavec, bivši fant Iris Mulej, ni dolgo obstal v objemu novega dekleta ...
Oglej si celoten članek

Bivši fant Iris Mulej je kmalu po koncu zveze našel uteho pri 23-letni Tei Košnjek, a idila ni trajala prav dolgo, saj je Črt Slavec spet samski. Glede na to, da sta bila s Teo videti zaljubljena do ušes, nas je zanimalo, kaj je povzročilo tako hiter konec zveze. "Zato sem bil pa potem toliko bolj razočaran, a o tem ne bi govoril. Trenutno sem stoodstotno samski in lahko rečem, da je to eno od najboljših obdobij v mojem življenju. Predvsem se posvečam delu in sem neprestano zaposlen," pravi Črt.

Fotografa in hokejista že povezujejo s številnimi lepotičkami, a Črt trdi, da govorice ne držijo: "Povezujejo me s številnimi ... Jutri bom spet z drugo na listi."

Medtem ko Slavec uživa v samskem življenju, pa je Iris že nekaj časa do ušes zaljubljena v svojega Daniela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.