Bivši Kim Kardashian razkriva bizarne podrobnosti iz njune spalnice

Foto: Profimedia
Če je med spolnim odnosom "zašvicala“, je starleta prekinila vročo akcijo.
Oglej si celoten članek

Nekdanji ljubimec Kim Kardashian, Ray J, je že dve leti poročen in ponosni očka hčerke, a kljub temu še vedno javno razpravlja o svoji nekdanji zvezi s starleto.

Leta 2007 je v javnost prišel njun vroči video, o katerem 37-letnik, ki je bil s Kardashianovo v zvezi tri leta, očitno še vedno pogosto premišljuje.

Foto: Profimedia ray j

Kim je po njegovih besedah obsedena s svojim videzom, tudi med seksom. "S Kim sva se zelo zabavala. Imela sva prave maratone. Nerada pa se je znojila. Če se je, je prekinila spolni odnos in šla popravit svoj make up,“ pravi Ray J, ki tudi trdi, da je imela njegova bivša kovček, ki je bil poln vročih igračk. Kimin bivši tudi trdi, da je lepotica za tangice na leto zapravila 100 tisoč dolarjev …

Kim, mamica treh otrok, se je na njegove besede odzvala. Pravi, da je Ray J patološki lažnivec in da se ji zdijo njegove izjave smešne.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.