Bivši mož Houstonove aretiran

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bobbyja Browna, nekdanjega moža pokojne dive Whitney Houston, so pred dvema dnevoma aretirali, ker je vozil pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

Bobbyja so policisti ustavili v sredo v jutranjih urah, potem ko so opazili, da je njegovo vozilo sumljivo vijugalo po cesti. Ustavili so ga, iz avtomobila pa zavohali alkohol. A to ni vse; zagovarjati se bo moral tudi zaradi vožnje s pretečenim vozniškim dovoljenjem.

Bivšemu možu pokojne dive tako grozita dve leti zaporne kazni, saj je kršil tudi pogojno kazen, ki so mu jo prisodili marca. Takrat ni prestal testa alkoholiziranosti, zato je moral iti na zdravljenje, a ga je avgusta že zapustil, češ, da ne potrebuje več pomoči. No, očitno se je malce uštel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.