Bivši Vesne Janković očitno ne pogreša!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekoč z Vesno, danes pa …
Oglej si celoten članek

Mariborski osebni trener Sašo Radović, ki je leta 2013 in 2014 prijateljeval z Vesno Janković, je konec tedna stopil pred oltar. 

"Naj vam predstavim gospo in gospoda Radović. Velika zahvala vsem sorodnikom in prijateljem, ki so nama uresničili pravljico in jo naredili nepozabno! Prav tako, velika zahvala prijateljem in profesionalni podpori strokovnjakov, ki so dogodek pomagali narediti popoln," je Sašo sporočil na svojem Facebook profilu in delil prelepo poročno fotografijo, ki je bila posneta v botaničnem vrtu Univerze v Mariboru. Sašu in njegovi ženi Tamari je skupna ljubezen do zdravega načina življenja in potovanj. 

xxx

Prav tako pa je svojo srečo v ljubezni našla tudi Vesna, ki nam je januarja potrdila, da je srečno zaljubljena že nekaj časa, s partnerjem pa sta si letos na Tajskem privoščila počitnice v dvoje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:26 4. Junij 2019.

    Jaz se ne bi blamirala s tako angleščino ... Ni za kravo sedlo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.