Bizaren razlog, zakaj mož Dohertyjeve toži njenega menedžerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mož igralke njenega menedžerja obtožil, da imata zaradi njih slabše spolno življenje.
Oglej si celoten članek

Kurt Iswarienko, mož igralke Sannen Doherty toži njenega menedžerje, češ da so prav oni uničili njuno spolno življenje. Kurt menedžerja Stevena Blatta toži tudi zaradi slabih poslovnih potez v letih. Trdi namreč, da je prav on kriv, da se je odločil za nekaj slabih posojil, ki so močno vplivale na njegovo finančno stanje v preteklih letih.

Pred tem je menedžerja Blatta tožila tudi igralka, saj ji ta ni redno plačeval zdravstvenega zavarovanja, zato ni bila upravičena do rednih ginekoloških pregledov. Na koncu sta se dogovorila za odškodnino v višini 15 milijonov dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.