Bizaren trik za polnejše ustnice, ki lahko povzroči resne poškodbe!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kaj vse se najde na Instagramu ...
Oglej si celoten članek

Polne ustnice so zadnjih nekaj let zagotovo zaželen telesni atribut, ženske po vsem svetu pa si pri tem lepotnem idealu pomagajo s popravki pri lepotnih kirurgih. Seveda obstaja ogromno trikov in pripomočkov, kako želeni učinek doseči s pomočjo ličil ali drugih pripomočkov, pa Instagramu pa se je začel širiti tudi zelo nevaren namig.

Gre za trik s sekundnim lepilom, ki si ga najstnice namažejo nad zgornjo ustnico, jo zavihajo in prilepijo, s čimer dosežejo učinek polnejših ustnic. Ta trend pa ni le bizaren, temveč tudi zelo nevaren, saj sekundno lepilo ni primerno za uporabo na koži in je celo tako agresivno, da lahko povzroči resne poškodbe povrhnjice ali alergijske reakcije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.