Bizarna tožba zoper Lopezovo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
To je zagotovo najbizarnejša tožba zoper Jennifer Lopez.
Oglej si celoten članek

Ko je Rodrigo Ruiz leta 2008 odprl svoj poštni nabiralnik, ni mogel verjeti svojim očem. Dobil je namreč pismo, v katerem ga Jennifer Lopez prosi za njegovo zgoščenko in njegove gole fotografije. Da se je nekdo grdo pošalil na njegov račun, Ruizu, velikemu oboževalcu Lopezove, ni padlo na pamet. "Želim, da veš, da se zanimam zate. Zapustila bom svojega moža; več o tem ti še ne morem povedati. Pošlji mi svoje fotografije,“ je pisalo v prvem pismu, zadnje pa mu je strlo srce: "Tukaj Jennifer Lopez. Kot si opazil, ti že nekaj časa nisem pisala. Sedaj imam fanta. Z njim spim; s tem se boš moral sprijazniti.“

Ruiz je bil tako razočaran, da je padel v depresijo. Zaradi duševnih ran od pevke, ki pisem sploh ni napisala, sedaj zahteva odškodnino, in sicer deset tisoč dolarjev (dobrih 7.300 evrov). "Lopezova ga ni nikoli spoznala. Z njim tudi ni nikoli komunicirala,“ je povedal tiskovni predstavnik pevke.

Pisma naj bi bila sicer delo neke 53-letnice iz Los Angelesa, ki ima očitno preveč prostega časa ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.