Bizarne lepotne nege

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Luksuz in želja po drugačnem privedejo do bizarnih lepotnih tretmajev, za katere je kljub najpogosteje nepotrjeni učinkovitosti treba odšteti preveč. Pozabavajte se ob izboru štirih.
Oglej si celoten članek

Milo iz človeškega mleka
Nekatere želja po naravnem ne omejuje. Prisegajo na nego z milom, narejenim iz človeškega mleka. Čeprav do zdaj še nobena raziskava ni potrdila ali zavrgla njegovega blagodejnega vpliva na kožo, lahko na spletu za čudežno milo najdete kar nekaj receptov.

Zlata masaža
Želja po razkošju je pripeljala do še enega bizarnega lepotnega tretmaja, ki pa ne ponuja dokazanih rezultatov. Govorimo o nežni masaži obraza s 24-karatnimi zlatimi lističi, s katerimi med masažo na koži naredijo zlato oblogo. Zagovorniki prestiža so nad njo navdušeni, dermatologi pa svarijo, da zlata maska onemogoča dotok kisika do kože na obrazu in zmanjša prekrvavitev.

Polžja slina za kožo
Če bi se na obrazu radi znebili nezaželenih peg, če je vaša polt sivkasta ali nezdrava, vam morda lahko pomaga kozmetika z izvlečki polžje sline, trdijo proizvajalci. Celotna linija obsega več kozmetičnih proizvodov, preko televizijske prodaje pa se jo je dalo naročiti tudi pri nas.

Sperma za lase

Neki frizerski salon v Londonu ponuja obnovitveno nego poškodovanih in barvanih las, kjer namesto s klasičnimi maskami lase negujejo z bikovo spermo. Za nego, ki traja 45 minut, je treba odšteti okoli 110 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.