Bizarne prehranjevalne navade Victorie Beckham

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vedno vzvišena in izjemno vitka Victoria Beckham ima nenavadno prehranjevalno navado …
Oglej si celoten članek

Na njenem krožniku se mora vedno nahajati točno odmerjeno število kalorij. Hrano samo okusi, prežveči in nato izpljune ven. Victoria Beckham naj bi svoje vedenje za kuhinjsko mizo po navedbah virov skrivala pred svojimi otroki, medtem ko naj bi David dobro poznal tovrstno dogajanje.

Modna oblikovalka in pevka je v svoji biografiji iz leta 2001 sicer priznala, da je obsedena s svojim videzom, pred nekaj leti pa izjavila, da je bila včasih tako obsedena s hrano, da je za vsako jed vedela, koliko kalorij ima.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:15 3. September 2015.

    pa pr men tud ne, ko tele treske gledam:-)

  • 09:04 3. September 2015.

    Kost in koža.<br />Mislim, da kakšne pohote pri njej ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.