Bizarne pričeske zvezdnic

Foto: Žurnal24 Mel B s tole pričesko ni navdušila nikogar. Foto: Žurnal24 Jenny McCarthy se je slekla in si na glavo nataknila lasuljo. Brez slednje bi bi Foto: Žurnal24 Kate Hudson modra prav nič ne pristaja. Foto: Žurnal24 Joss Stone bi lahko obiskala drugega frizerja. Foto: Žurnal24 Stil Lady Gaga je pač poseben. In takšne so tudi njene pričeske. Foto: Žurnal24 Stil Lady Gaga je pač poseben. In takšne so tudi njene pričeske. Foto: Žurnal24 Stil Lady Gaga je pač poseben. In takšne so tudi njene pričeske. Foto: Žurnal24 Stil Lady Gaga je pač poseben. In takšne so tudi njene pričeske. Foto: Žurnal24 Stil Lady Gaga je pač poseben. In takšne so tudi njene pričeske. Foto: Žurnal24 Tudi Lily Allen rada eksperimentira z lasmi. Foto: Žurnal24 Tudi Lily Allen rada eksperimentira z lasmi. Foto: Žurnal24 Le kaj je mislila Kelly Osbourne? Foto: Žurnal24 Katy Perry se rada poigra z lasuljami. Foto: Žurnal24 Nastopi Nicki Minaj so vedno barviti. Foto: Reuters Nastopi Nicki Minaj so vedno barviti. Foto: Žurnal24 Katastrofa na glavi Juliette Lewis. Foto: Žurnal24 Rihanni je rdeča barva las pristajala, ko je bila kratkolaska. Foto: Žurnal24 Pink je rada drzna. Foto: Žurnal24 Susan Boyle potrebuje glavnik ... Foto: Žurnal24 Hayley Williams je videti kot na noč čarovnic. Foto: Žurnal24 Britney Spears se na žalost niti z lasuljo na glavi ne more skriti paparacom. Foto: Žurnal24 Manekenka Agyness Deyn si lahko uporabila glavnik. Foto: Žurnal24 Sprašujemo se kakšna je Amy Winehouse brez lasulje.
Zvezdnice tako kot pri vsem rade pretiravajo tudi pri pričeskah. Veliko jih posega po lasuljah, nenavadnih barvah las, nekatere pa bi si lahko omislile drugega frizerja ali vsaj kupile glavnik.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.