Bizarno: Na teh lokacijah so se strastem predajali znani Slovenci

Pevki Anabel so znani Slovenci razkrili najbolj nenavadne lokacije, na katerih so seksali.
Oglej si celoten članek

Odštekana pevka Anabel se po novem bori za mesto voditeljice na Hitradiu Center. Njeni šefi so neizprosni in jo vsak dan postavljajo pred nove izzive. Tokrat je morala v eni uri pet znanih Slovencev prepričati v to, da ji razkrijejo najbolj nenavadne lokacije, na katerih so se predajali strasti. Čeprav gre za kočljivo vprašanje, se je Anabel takoj lotila dela in ga s šarmom tudi uspešno opravila.

Pevka Gaja Prestor ji je zaupala, da je seksala na jadrnici, Ines Erbus na ruševinah gradu, Nino Ošlak podnevi na plaži, Tim Kores – Kori na strehi, Teja Perjet na stranišču v nakupovalnem centru, Vid Valič pa se je pošalil, da je najbolj nenavadno mesto, na oziroma v katerem je seksal, Osijek.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:55 13. Februar 2020.

    A to so znani Slovenci?

  • 15:39 7. Februar 2020.

    No, to pa je nivo strani...

  • 13:49 7. Februar 2020.

    ne perjetka je čudna...verjetn je mela glavo v wc školjki med sexom

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.