Black Cat je postala rokerica

Foto: Žurnal24 Black Cat skrbi za samozavest vseh žensk. (Foto: FHM)
Black Cat je po hitih Nikoli, Grešne misli in Tepih za stopinje na radijske valove poslala pesem z naslovom Rock star, v katerem se je črna mačka prelevila v pravo rokerico.
Oglej si celoten članek

Pesem Rock star je po besedah Black Cat namenjena vsem ženskam, saj pevka v njej opeva seksapil ženskega spola. "S pesmijo ne želim dvigniti veliko prahu, ampak želim dvigniti samozavest vsem pripadnicam nežnejšega spola."

 

Black Cat- Rock star.mp3

 

Rock star je ponovno delo Teodora Amanovića - Toša (Nude), ki je poskrbel že za pesmi Nikoli in Grešne misli, besedilo pa je napisala Cvetana Rozman (Power dancers).

 

Black Cat se je v pesmi takoj našla. "Obožujem rock, zato vsem svojim oboževalcem obljubljam še veliko dobrih komadov v prihodnje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.