Blago poživi in umiri

Foto: Deco
Foto: Deco
Tudi minimalistično opremljenemu domu dajo toplino.
Oglej si celoten članek

Deviška belina, žametna mehkoba in zanimivi vzorci navdihujejo simpatične malenkosti, ki vas lahko grejejo in razveseljujejo še pozno v jesen. Za uživanje izberite tekstilne dodatke.

Zlata, vijoličasta, turkizna

Kot so nam povedali v ateljeju Tapetedecor, so pri tekstilu dovoljene tako žive kot umirjene barve. Vedno modna črna barva se letos kombinira s toplo slonokoščeno. Zgrešiti ne morete niti z zlato, vijoličasto ali turkizno. V Boemu priporočajo dodatke, kot so cofi, trakovi in okrasne vrvice, kar lahko s pridom uporabite na zavesah.

Tekstil

Pri opremljanju modernih prostorov uporabite svetleče in bleščeče materiale z geometrijskimi in rastlinskimi vzorci, medtem ko so za ljubitelje podeželskih hiš in vikendov obvezni lan, bombaž in volna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.