Blake in Ryan na skrivaj v zakon

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Eden najbolj vročih hollywoodskih parčkov Blake Lively in Ryan Reynolds sta konec tedna skočila v zakon.
Oglej si celoten članek

Blake Lively in Ryan Reynolds sta po komaj enoletni zvezi skočila v zakon. Da zvezdniški parček načrtuje poroko, ni bilo slutiti, zato je presenečenje še toliko večje. Golobčka sta usodni da dahnila na idilični plantaži v Južni Karolini. Obred se je zgodil v belem šotoru, parčku pa je ob spremljavi didžeja zapela Florence Welch. Na poroki naj ne bi manjkalo zvezdniških svatov, med drugimi je bil prisoten tudi Blakin dober prijatelj, oblikovalec čevljev Christian Louboutin.

Blake in Ryan, ki sta se lani spoznala na snemanju filma The Green Lantern, par pa postala jeseni, sta si dom ustvarila na obrobju New Yorka. Za Blake je to prvi zakon, Ryan pa je bil dve leti poročen z igralko Scarlett Johansson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.