Blake Lively in Ryan Reynolds prvič pokazala hčerki

Foto: Profimedia ryan reynolds, blake lively Foto: Profimedia ryan reynolds, blake lively Foto: Profimedia ryan reynolds, blake lively Foto: Profimedia ryan reynolds, blake lively
Ryan Reynolds je na Pločniku slavnih dobil zvezdo. Na slavnostni dogodek je pripeljal svoji hčerki.
Oglej si celoten članek

Blake Lively in Ryan Reynolds sta svoji hčerki spretno skrivala pred mediji, sedaj pa sta ju le pokazala javnosti. Dveletna James in njena dvomesečna sestrica sta očka namreč pospremili na Pločnik slavnih, kjer so Ryanove igralske dosežke počastili z zvezdo. "Rad bi se zahvalil ženi, ki mi pomeni vse. Si najboljša stvar, ki se mi je v življenju zgodila. Zaradi tebe je vse boljše. Dala si mi neverjetna otroka,“ je postavni zvezdnik med drugim povedal v zahvalnem govoru.

Kako je ime njuni drugi hčerki, igralca še nista razkrila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.