Blake zna migati

Foto: Žurnal24 Simpatična Blake Livley je zaslovela v seriji Gossip Girl.
Blake Lively, ki jo bo kmalu spoznalo tudi slovensko občinstvo, saj na male zaslone prihaja s serijo Opravljivka, je izdala svoje talente.
Oglej si celoten članek

Blake priznava, da ima poleg igranja le malo talentov, je pa ponosna na svojo manipulacijo s kostmi. Natančneje z boki. Te lahko premika tako, kot je za večino zunaj meja zmogljivosti.

Poleg svojega skritega talenta je mlada igralka priznala, da je v šoli čutila veliko strast do plesa. "Ne znam peti, niti plesati, a vedno sem delovala tako navdušena, da so me zato postavili v prvo vrsto ali v center plesišča. Potem pa so bili jezni, ker nisem znala plesati," je priznala Blake.

Čeprav nima veliko talentov, upa, da ji bo uspelo v poslu. "Rada bi odprla restavracijo in imela podjetje z notranjo opremo. Toliko je različnih stvari, ki bi jih počela."

Blake se prav tako trudi čim več sodelovati v dobrodelnih akcijah, razmišlja pa tudi o študiju. "Mogoče bi lahko enkrat na teden hodila na Columbio. To bi bilo zelo vznemirljivo," je še povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.