Blamaža: Neroden Slovenec v londonskem wellness centru

Foto: Youtube london overdose Foto: Youtube london overdose Foto: Youtube london overdose Foto: Youtube london overdose
Mariborski modni oblikovalec Marjan Krnjić in maneken Jožef Sraka sta obiskala razkošen wellness center sredi trga Picadilly.
Oglej si celoten članek

Mlada Slovenca, ki na YoutTubu objavljata resničnostni šov London Overdose, ki govori o njunih podvigih na Otoku, sta si sredi decembrskega vrveža privoščila krajše razvajanje v dragem wellness centru v središču Londona. Marjan se je počutil kot zvezda, zato je bil nad pijačo, ki jo je dobil v centru lepote, zelo razočaran. "Vodo z limono ti postrežejo v Sloveniji. Tukaj bi pričakoval šampanjec, martinije …“ je izjavil Marjan, ki je imel sicer z dvigali v spa-ju ogromne težave, saj je ves čas stal pred napačnimi ali pa se je peljal v napačno nadstropje. "Jaz sem vajen, da se mi ves čas odpirajo vsa vrata, v spa-ju pa se mi odpirajo napačna. Vedno,“ je potožil modni oblikovalec, ki se je v kopalnem plašču po pomoti znašel celo v glavni avli luksuznega hotela sredi trga Picadilly. "Kakšna sramota, da se ti dvigalo odpre sredi Picadillyja. Tega mi ni bilo treba,“ je izjavil. Z njim se je Jožef strinjal ...  "Na trenutke mi je bilo nerodno. Ne zame, zanj,“ je izjavil maneken.

Več o njunem podvigu v videu:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:05 29. December 2016.

    Jao pederčine nerazgledane.

  • bmz
    15:58 28. December 2016.

    čapci

  • 14:13 28. December 2016.

    'angleških'

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.