Blaž o fotografijah golih oboževalk

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Finalist resničnostnega šova Gostilna išče šova o potencialnih fotografijah golih oboževalk ...
Oglej si celoten članek

Na vprašanje, ali se veseli povišane pozornosti oboževalk, nam je mladi 22-letni kuhar odločno odvrnil: "Našel si bom eno, ki bo meni všeč. Ona bo ostala in bo edina."

Nekateri resničnostni zvezdniki, med drugim tudi Faki, 33-letni zmagovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek,so nam zaupali, da sedaj v spletne poštne predale dobivajo številne fotografije golih oboževalk. Mnenje Blaža na to, da bi jih kot finalist šova Gostilna išče šefa lahko dobil tudi on, je bilo sledeče: "Ne vem, kdo pade tako nizko, da to sploh pošilja. Naj pošlje, če želi, odgovarjam pa ne na take bedarije."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.