Blaž: "Povpraševanje oboževalk je večje"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Blaža Kostanjška, v finalu izpadlega tekmovalca resničnostnega šova Gostilna išče šefa, smo povprašali, kako se sooča z medijsko izpostavljenostjo in navali morebitnih oboževalk ...
Oglej si celoten članek

22-letni Blaž Kostanjšek trenutno slastne gurmanske grižljaje ustvarja v restavraciji Rožmarin v Mariboru, pripravlja pa se tudi na kulinarični večer, ki se bo odvil na Valentinovo v osrčju Bleda. Za Žurnal24 je pojasnil, da mu je najbolj pri srcu priprava gobic z jajčki, kjer kreativno prida tudi številna zelišča, najrajši timijan in peteršilj. Zaupal pa nam je tudi, da je zelo ponosen na vsa kulinarična izobraževanja do zdaj, še posebno tista v Nemčiji in Španiji.

"Povpraševanje oboževalk je večje"

Prijetni mladenič je sicer, kot je razkril za naš medij, še vedno samski, "je pa povpraševanje oboževalk večje." Sam meni, da razlog za to leži v udeležbi v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, saj mu je po koncu slednjega pisalo kar precej deklet. Kljub temu pa je pojasnil, da nobena ni prekoračila mej, ki se njemu osebno še zdijo sprejemljive.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.