Blazinice proti gubam

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če ste že kdaj sanjali, da bi lahko obrazne gubice izbrisali tako preprosto kot zvečer z obraza odstranite ličila, se vam bodo sanje morda kmalu uresničile.
Oglej si celoten članek

V fazi preizkušanja je namreč kozmetična blazinica (podobna bombažnim blazinicam za odstranjevanje ličil), ki vsebuje nizko koncentracijo botoksa. Ob pomoči te naj bi z nekaj potegi ublažili videz drobnih gub, predvsem tistih okrog oči in ustnic ter na čelu. Blazinice naj bi bile namenjene uporabi doma, prodajali pa bi jih v lekarnah, kozmetičnih salonih in centrih za lepotne popravke. Za zdaj ni znano, kako se je izum obnesel v praksi ter ali (in kdaj) lahko pričakujemo njegov prihod na kozmetični trg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.