Bleščilo za čutnejši oralni seks

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ličilo, s katerim bo oralni seks nebeški.
Oglej si celoten članek

Foto: Red Shop Stimulativno bleščilo za ustnice Majhno in tanko nista ravno pridevnika, ki bi bila med rjuhami dobrodošla, a ne v tem primeru. Erotično bleščilo za ustnice, ki je pred kratkim prišlo tudi na police domačih erotičnih trgovin, naj bi zagotavljalo ultimativno oralno zadovoljevanje.

Glos se nanese na ustnice, njegov toplotni učinek pa s stimulativno čutnostjo vzburi tako moške kot ženske intimne predele prav do točke orgazma. S pomočjo bleščila za ustnice Shunga naj bi užili oralni odnos v njegovi polni moči. Za to erotično čarovnijo pa boste morali odšteti 24 evrov. Bi preizkusili?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.