Blogerka povabila na brezplačno občevanje, prišlo jih je na tisoče

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na svojem profilu je kitajska blogerka objavila, da bo občevala z vsakim moškim, ki bo prišel v hotel, v katerem je bila nastanjena. V zelo kratkem času je na recepciji po njej spraševalo na tisoče moških.
Oglej si celoten članek

19-letna Ye je lepa blogerka, ki je na enem izmed kitajskih družabnih omrežij objavila številko sobe, 6316, hotela Hilton v Haintang Bayu in pozvala moške na brezplačen seks, pod sporočilom pa objavila še seksi video v bikinkah. Na recepciji se je v hipu zglasilo več kot tisoč moških in osebje je bilo prisiljeno poklicati policijo. 

Kasneje se je očitno premislila in objavila, da se je le šalila ter ljudi pozvala, naj objave ne delijo več. Dokler je v hotel prispela policija, se je Ye že odjavila, a so jo čez nekaj dni našli v drugem hotelu in jo kaznovali zaradi prostitucije in vznemirjanja osebja ter gostov hotela Hilton, zaradi česar je plačala tudi majhno  denarno kazen in petnajst dni preživela v zaporu. Prav tako so ji blokirali vsa družabna omrežja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:52 5. Maj 2018.

    Mogoče si pa le ona želi biti lepa... Naj pove kakšen psihiater.

  • 08:07 25. Marec 2018.

    Fetihova,spet tvoje znamenite besede:lepa.....Ce ti nisi lezba,potem pa je nekaj narobe s tabo.Polje se caka...tik tak. tik tak

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.