Blujevo potovanje v Rio

Foto: Žurnal24 Film akcijo in gledalce prežame tudi z brazilskimi zvoki in sodobno ameriško gla
Ustvarjalci risanih filmov Ice Age predstavljajo komedijo Rio, pustolovščino o življenju zunaj varnih okvirov udobja, ki si jo lahko ogledate v vseh večjih mestih po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Blu je udomačen papagaj, ki se nikoli ni naučil leteti; svoje dneve preživlja udobno ob svoji lastnici in najboljši prijateljici Lindi v mesecu Moose Lake v Minnesoti. Oba sta prepričana, da je Blu zadnji svoje vrste, a ko slišita, da v Rio De Janeiru živi samička Jewel, se odpravita na dolgo pot v eksotično deželo, da jo najdeta.

Kmalu po prihodu obe ptici ugrabi skupina tihotapcev z živalmi; Blu ob Jewelini pomoči in pomoči skupine prebrisanih in z vsemi žavbami namazanih mestnih ptičev uide in zdaj mora zbrati pogum, da se nauči leteti, prekriža račune ugrabiteljem, ki so jim tesno za petami, ter se vrne k Lindi – najboljši prijateljici, kar jih lahko ima kak ptič.

Risanko si lahko ogledate v Kolosejih v Ljubljani, Kopru in Mariboru ter Planetih Tuš v Kranju, Celju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.