Bo Aaron ob Jen pozabil ženo?

Foto: Žurnal24 Ljubezen se zgodi.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Letošnje leto so zaznamovale romantične komedije. In 2009 še ni konec …
Oglej si celoten članek

Prihodnji teden bo v kinematografe prišla komedija Ljubezen se zgodi. V njej glavno vlogo igrata Jennifer Aniston in Aaron Eckhart, ki je na svoj igralski talent opozoril v filmu Erin Brockovich.

Film govori o vdovcu Burku Ryanu, ki napiše knjigo o žalovanju. Med seminarjem za samopomoč spozna prikupno Eloise Chandler, osebo, ob kateri bi morda le lahko pozabil na svojo veliko izgubo. A čustev se ne da nadzorovati, izklapljati ali spremeniti. To spozna tudi Burke, ki mora, preden lahko srce pokloni drugi osebi, opraviti z demoni iz preteklosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.