Bo Ano Big Brother vrgel iz šova?

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Ana iz Big Brotherja je očitno vrgla puško v koruzo.
Oglej si celoten članek

Drama v hiši Big Brother. Ana je naredila dva huda prekrška. Pred Big Brotherjem je preklinjala, nato pa se je požvižgala še na tedensko nalogo in vstopila v hišo, kar je tekmovalcem, ki niso odrešeni, strogo prepovedano.

Ana je bila malce vinjena, da je vstopila v hišo pa ni le njena napaka, ampak tudi Tomaževa, ki jo je spodbujal in jo potiskal v dnevno sobo. Pia jo je ves čas opozarjala in mirila, a Ana je klub temu vstopila v notranjost. Pia je takoj bruhnila v jok, saj sluti, da bo Ano po vsej verjetnosti doletela huda kazen – morda celo izselitev.

"Itak več, da si želim domov. Zunaj bom zate navijala,“ jo je tolažila Ana, ki se tudi od Sebe in Mitje ni pustila pregnati iz hiše.

Jo je pa nazaj na dvorišče nagnal Big Brother. Tam bo ostala do nadaljnjega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.