Bo Britney Spears posvojila otroka?

Foto: Žurnal24 Bo srečna družinica kmalu pridobila novega člana? (Foto: Flynet/JLP)
Britney Spears naj bi še letos posvojila otroka iz tujine. Toda le kaj na to idejo pravi njen Jason?
Oglej si celoten članek

Britney Spears, ki se je pred kratkim vrnila na glasbeno sceno s hitom Hold It Against Me, marca pa pričakujemo tudi izdajo njenega novega albuma, naj bi bila v teh dneh še najbolj vznemirjena zaradi možnosti posvojitve otroka iz tujine pozno letos, so povedali viri za avstralski medij.

Pop zvezdnica, ki je že mati dveh sinov, Seana in Jaydna, ki ju ima z nekdanjim možem, plesalcem Kevinom Federlinom, namreč jemlje protipsihotična zdravila, zato so ji odsvetovali nosečnost.

Vendar pa obstaja zadržek, in sicer njen lepotec Jason Trawick. "Vem, da bi mu bilo všeč, če bi se poročil," je povedal njegov prijatelj. "Toda da bi bil oče v hiši, polni otrok, ki niti niso njegovi?" Tega si njegov prijatelj ne more predstavljati.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.