Bo Cher nova Catwoman?

Foto: Žurnal24
Novi film o Batmanu prinaša presenečenje. Catwoman ne bo mlada, brhka igralka ampak hollywoodska zvezda v zrelih letih.
Oglej si celoten članek

Režiser Christopher Nolan si je zamislil popolnoma drugačno Catwoman, kot smo je bili vajeni do zdaj. Najbolj primerna se mu zdi 62-letna igralka in pevka Cher. Nolan jo želi predstaviti kot "vampžensko" v zrelih letih. Zato vloge zagotovo ne bo dobila Angelina Jolie, ki je bila za marsikoga najprimernejša kandidatka.

Prva Ženska-mačka na ekranu je bila Julie Newmar, ki je igrala v televizijski seriji v 60. letih prejšnjega stoletja. Junakinjo iz stripa so upodobile še Eartha Kitt, Lee Meriwether, Michelle Pfeiffer in Halle Berry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.