Bo Coca-Cola postala bolj zdrava?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na trgu brezalkoholnih pijač kar tekmujejo, kdo bo naredil bolj zdravo in predvsem manj kalorično različico. Coca-Cola napoveduje vojno z različico Life, ki bo sprva dosegljiva na argentinskem trgu.
Oglej si celoten članek

Družba Coca -Cola je objavila, da bodo privrženci priljubljene pijače lahko uživali v njeni do zdaj najbolj zdravi pijači z imenom coca-cola life, ki je namesto s sladkorjem sladkana z naravnim sladilom, stevijo.

Ameriški proizvajalec pijač s stevijo sicer že sladka nekatere od svojih prav tako znanih pijač, naravno, in kot poudarjajo, popolnoma zdravo sladilo pa bodo v coca-coli uporabili prvič.

Različica Life bo tako še bolj zdrava nadgradnja coca-cole zero, ki se je med potrošniki dobro prijela, vsebovala pa bo približno polovico manj kalorij od klasične različice. Zeleno so obarvali tudi nalepko na plastenki, ta pa je tudi popolnoma razgradljiva.

Podjetje se želi z novo, bolj zdravo različico približati tudi evropskemu trgu, kjer je Coca-Cola počasi začela izgubljati dobiček. Iskanje novih poslovnih modelov je tako neizbežno. Jim bo uspelo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.