Bo Harry to odločitev kdaj obžaloval?

Foto: Profimedia
Je res tako zaljubljen ali le nespameten?
Oglej si celoten članek

Do ušes zaljubljeni princ pred bodočo ženo ne bo zavaroval svojega dobrih 30 milijonov vrednega premoženja. 

Princ Harry je trdno prepričan o svoji odločitvi in zaročenki, igralki Meghan Markle, zato svojega premoženja ne bo zavaroval z predporočno pogodbo. Ta hip najbolj znana zaročenca se bosta poročila spomladi in Harryja prav nič ne skrbi za svoje premoženje. Odločen je, da bo njegov zakon trajal večno, zato ne čuti potrebe, da bi karkoli podpisoval in je gluh za vse nasvete. 

Deset milijonov je Harry ob svojemu tridesetemu rojstnemu dnevu podedoval po mami, princesi Diani, ostalo je v njegov žep prikapalo že prej, medtem ko je Meghan v svoji igralski karieri zaslužila okoli pet milijonov evrov. Za 33-letnega Harryja bo to prvi zakon, za 36-letno Meghan pa drugi. Igralka je bila namreč dve leti v zakonu s producentom Trevorjem Engelsonom. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:23 19. Marec 2018.

    ABRAHAM 17:00 19.marec 2018 ... .... lepo, da si nam to sporočil. Sedaj pa hitro po zdravila in nazaj v …

  • 17:00 19. Marec 2018.

    Prilika o izgubljenem sinu...............Moj sin je bil mrtev,zdaj živi........................kot KLOŠAR se je vrnil v DIHURJEVI narkozi!!!

  • 14:01 19. Marec 2018.

    Itak, da bo...........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.