Bo Janković tretjič postal dedek?

Foto: Žurnal24 Damjan Janković je za Delo dejal, da Electa ni imela direktnega odnosa s Stolnik
Ljubljanski župan se bo morda prav kmalu veselil svojega tretjega vnuka, saj naj bi njegov najstarejši sin Damjan s svojo zaročenko pričakoval otroka.
Oglej si celoten članek

Potem ko si je Damijan Janković našel dekle, ki jo bo popeljal pred oltar, je na dan prišla novica, da parček pričakuje prvega otroka.

Nad tem, da bodo pri županu Zoranu Jankoviću tretjič zibali, je bil "bodoči očka", pri katerem smo želeli neuradne informacije tudi preveriti, nadvse presenečen. "Dezinformacije, dezinformacije, ni res," nam je v smehu hitro odvrnil Damijan, ki se je letos zaročil z 19-letno ljubljansko manekenko Maxime Pikula Ranković.

S poroko bosta zaljubljenca še počakala, prav tako pa tudi z otroki, ki jih za zdaj ne načrtujeta. "Enkrat v prihodnosti najbrž že, ampak v kratkem še ne," nam je še izdal županov sin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.