Bo Jasna vodila Kmetijo?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Priljubljeno voditeljico Jasno Kuljaj naj bi snubili na komercialni televiziji Pop TV.
Oglej si celoten članek

Simpatična Dolenjka Jasna Kuljaj naj bi postala nova voditeljica resničnostnega šova Kmetija, iz zanesljivih virov poroča revija Lady. Kuljajeva naj bi že bila na več sestankih s komercialno televizijo, zato smo preverili, ali bo iz te moke res kaj kruha. S Pop TV so nam sporočili, da v zvezi z voditeljico Kmetije ne morejo povedati še ničesar, saj pogovori še potekajo. Nič kaj zgovorna ni bila niti Jasna:

"Ne komentiram ne ene ne druge plati te zgodbe," nam je zaupala voditeljica. Ko smo ji odgovorili, da kdor molči, desetim odgovori, je dodala: "To interpretirate tudi tako, vendar se v medijih velikokrat pojavijo govorice, ki se izkažejo za neresnične, zato sem vesela, da ste me poklicali in informacijo preverili pri meni."

Jasna pravi, da se v poletnih dneh posveča predvsem vodenju narodno-zabavnih prireditev in festivalov. Kmetija da ali ne? Ta vikend bo skupaj z Janezom Dolinarjem zagotovo in preverjeno vodila prireditev za zamejske Slovence na italijanski strani Goriških brd. Na več voditeljskih skrivnosti pa bomo morali počakati do jeseni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.