Bo Jernej osvojil Daničino srce?

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Danico Lovenjak so že nekajkrat ujeli v družbi šarmantnega mladeniča.
Oglej si celoten članek

"Nikoli ne razlagam o svojem ljubezenskem življenju in tako bo ostalo tudi v prihodnosti. Lahko rečem le, da sem samska,“ je Danica za naš portal pokomentirala govorice, da se je zagrela za postavnega mladeniča po imenu Jernej, s katerim so jo že večkrat ujeli na družabnih dogodkih.

Nazadnje so Danico in šarmantnega temnolasca videli na modni reviji krznarstva Eber, na kateri je Danica nastopila kot manekenka. "Ponavadi se bolje počutim v vlogi voditeljice, je bila pa zanimiva izkušnja,“ je svoj nastop na modni brvi opisala simpatična svetlolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:04 16. November 2014.

    Dopoldne nič, popoldne pa podela tisto, kar ji je ostalo od dopoldan.

  • 10:38 16. November 2014.

    kaj dela tale punca dopoldne ali popoldne

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.