Bo Jure Janković tretjič očka?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Govorice, da bo Jure Janković ponovno očka, so vse glasnejše, pa držijo?
Oglej si celoten članek

Jure, ki je bil nekoč poročen z Vesno Janković, s katero ima dva otroka,  je od leta 2014 srečen v objemu študentke in mlade podjetnice Dijane Galijaševič, ki se pred mediji nič več ne skriva. Pred kratkim se je v družbi Jankovičevih dam pokazala na Ljubljanskem tednu mode, kjer o svoji ljubezni ni želela govoriti, je bila pa zato toliko bolj zgovorna o svojem delu.

Očitno pa je pojavljanje na dogodkih takoj poželo zanimanje medijev in terjalo tudi davek v obliki sočnih govoric. Če jim gre verjeti, bosta Dijana in Jure kmalu zibala, oddaljena pa naj ne bi bila niti poroka.

A viri blizu družine Jankovič pravijo, da temu ni tako in da Dijana skoraj zagotovo ni v veselem pričakovanju, prav tako pa se družina ne pripravlja na novo poroko. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:17 28. Maj 2016.

    a je to plačano oglasno sporočilo?

  • 16:12 28. Maj 2016.

    Who gives a f*ck?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.