Bo končala kot njena slavna mama?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Dannielynn, hčerki pokojne Anne Nicole Smith in fotografa Larryja Birkheada, se nasmiha 49 milijonov dolarjev. Družinski prijatelji so v skrbeh.
Oglej si celoten članek

Kot kaže, bo Dannielynn dobila odškodnino v višini 49 milijonov dolarjev (37 milijonov evrov). Gre za denar, za katerega se njen oče Larry Birkhead že več let bori z dediči J. Howarda Marshalla II., milijarderja, s katerim se je Anna leta 1994 poročila. Zakon je trajal le eno leto, saj je Marshall leta 1995 v starosti 91. let umrl.

Viri pa poročajo, da so številni prijatelji družine zaradi tega bogastva v velikih skrbeh. "Ljudje okoli  Dannielynn se morajo zavedati, da je deklica genetsko nagnjena k alkoholizmu in zlorabi drog, kar je ubilo njeno mamo. Lahko se zgodi, da bo, ko bo starejša in bo denar lahko sama upravljala, podivjala. Na prvi pogled se zdijo milijoni pravi blagoslov, ki pa jo nekoč lahko pripeljejo do pekla,“ je za medije povedal vir in dodal, da je šestletnica že zdaj zelo razvajena in da se bo situacija z bogastvom verjetno še poslabšala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.