Bo koncert Anahí res odpovedan?

Foto: Žurnal24 Za koncert Anahí skrbi agencija Lupapromotion, ki je organizirala tudi odpadli k
Pojavile so se govorice, da naj bi petkov nastop članice RBD odpadel.
Oglej si celoten članek

V petek, 12. marca, naj bi v ljubljanski Hali Tivoli nastopila nekdanja članica mehiške atrakcije RBD Anahí. Naši viri trdijo, da bo koncert odpovedan.

Slaba prodaja vstopnic
Koncert organizira hrvaška agencija Lupapromotion, ki je kriva tudi za odpadli koncert Madonne, čeprav je njen direktor Vladimir Ivanković takrat obljubljal, da koncert v vsakem primeru bo. Enako pa se, kot trdijo naši viri iz organizatorskih krogov, lahko zgodi tudi tokrat: “Vzrok? Slaba prodaja vstopnic. Še en teden je do koncerta, zunaj pa ni praktično nobenega plakata.” Ali imajo naši viri, ki so želeli ostati anonimni, prav, bo znano že v petek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.