Bo lahko ubežala preteklosti?

Foto: Kolosej Zavetje Foto: Kolosej Zavetje Foto: Kolosej Zavetje Foto: Kolosej Zavetje Foto: Kolosej Zavetje Foto: Kolosej Zavetje Foto: Kolosej Zavetje
Danes v slovenske kinematografe prihaja romantična drama Zavetje, ki predstavlja zgodbo dekleta, ki zbeži od doma in najde ljubezen v vdovcu. A ves čas jo spremlja preteklost.
Oglej si celoten članek

Režiser večnih romanc Čokolada in Casanova Lasse Hallström predstavlja zgodbo obupane Erin, ki po kruti osebni tragediji zbeži od doma. V iskanju varnega zavetja jo pot pripelje v mirno obmorsko mestece, kjer spremeni identiteto in skuša na novo zaživeti. Počasi se zbliža s prijaznim vdovcem Alexom, ki se po najboljših močeh trudi vzgajati mladoletna otroka, vendar se zato počuti vedno bolj osamljenega. Dve strti duši se počasi zbližata, toda pot njune ljubezni je posejana z neštetimi ovirami osebnih dvomov in strahov. Njuna vez je postavljena na končno preizkušnjo, ko se mora Erin soočiti z demoni iz svoje preteklosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.