Bo Leonardo DiCaprio končno dobil oskarja?

Predstavljamo vam prvi filmski napovednik za film Povratnik (The Revenant), v kateri se Leonardo DiCaprio bori za preživetje sredi nedotaknjene ameriške divjine.
Oglej si celoten članek

Mnogi svetovni mediji so prepričani, da bo film Povratnik Leonardu DiCapriu prinesel oskarja. Igralec je bil za zlati kipec nominiran že štirikrat, a se mu je vedno izmuznil.

Povratnik je posnet po resničnih dogodkih in pripoveduje epsko zgodbo o preživetju ter moči človeške odločnosti. Legendarnega raziskovalca Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) na ekspediciji po ameriški nedotaknjeni divjini brutalno napade medved, nato pa ga njegovi pajdaši lovci prepustijo gotovi smrti. V želji po preživetju se Glass sooči z nepredstavljivo žalostjo, obenem pa tudi občutkom prevare s strani njegovega prijatelja, Johna Fitzgeralda (Tom Hardy). Le volja do življenja in ljubezen do družine pomagata Glassu, da se v boju za maščevanje prebija skozi neusmiljeno zimo.
 
Film je režiral oskarjevec Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babilon) in si ga bo v slovenskih kinih moč ogledati v pričetku prihodnjega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.